ΠΑΟΚ: «Πόκερ» με Κάλιαρι για Ντεϊόλα

Παιχνίδια τακτικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι και στη μέση ο… Ραϊόλα

Η υπόθεση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα είναι το πρώτο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού του 2021 για τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος κύκλος επαφών των δυο πλευρών έκλεισε χωρίς συμφωνία και η κάθε πλευρά λειτουργεί σα να… έχουν τελειώσει όλα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για όσους έχουν φάει με το κουτάλι μεταγραφικές υποθέσεις ξέρουν πως αυτά τα «νάζια» είναι μάλλον δεδομένα.

Η Κάλιαρι είπε τα δυο πρώτα «όχι» στον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος έκανε και εκείνος την κίνησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή, αναζητώντας μια τελική απάντηση στην πρόταση ύψους ενός εκ. Ευρώ, στην οποία έβαλαν υποσημείωση πως είναι αδιαπραγμάτευτη.

Και οι δυο πλευρές προχώρησε στις επόμενες κινήσεις τους. Από την Ιταλική πλευρά προκύπτει πως ο Ντεϊόλα προτάθηκε ως αντάλλαγμα σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την Σασουόλο. Ποια ήταν η «απάντηση» του ΠΑΟΚ; Άρχισε να φέρνει στο προσκήνιο άλλες υποθέσεις μέσων, που βρίσκονται στην ίδια λίστα με αυτή από την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου στόχευσε στον Ντεϊόλα.

Αμφότερες μπορούν να καταγραφούν ως κινήσεις πίεσης. Από τη μια η Κάλιαρι λέει στον ΠΑΟΚ «αν δεν ανέβεις, θα τον δώσω αλλού» και ο ΠΑΟΚ απαντά «δωσ’ τον, έχω βρει άλλον». Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι καθώς θα έρθει η στιγμή που Κάλιαρι και ΠΑΟΚ θα τα ξαναπούν. Και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει διότι ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει τα πρώτα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, το αργότερο μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου, με φόντο τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, που ακολουθούν στις αρχές Αυγούστου.

Μέσα σε όλα υπάρχει και μια παράμετρος που δεν θα πρέπει να «υποτιμηθεί». Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Μίνο Ραϊόλα, τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ συνεργάστηκε στην υπόθεση Καντουρί. Η αναφορά στο όνομα του πασίγνωστου ατζέντη μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς πρόκειται για έναν ατζέντη με τον ο οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει ανοικτές πόρτες…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News