ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις, ακολουθούν νέα τεστ
Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» τηρείται πιστά το πρωτόκολλο του κορωνοϊού μετά τον εντοπισμό των 9 κρουσμάτων, με τις προγραμματισμένες προπονήσεις να ακυρώνονται
Με ένα παιχνίδι λιγότερο θα γίνει η 13η αγωνιστική της Super League αφού η διοργανώτρια αρχή ανέβαλλε το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, λόγω των πολλών θετικών στον covid-19 κρουσμάτων στη γηπεδούχο ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ: Αναβλήθηκε το παιχνίδι λόγω κρουσμάτων Covid-19
Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση δεν θα πραγματοποιηθούν, με τους ποδοσφαιριστές που είναι θετικοί να έχουν μπει ήδη σε καραντίνα και την ομάδα να ακολουθεί το πρωτόκολλο. Η ανησυχία στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι έντονη, ενώ τα επόμενα τεστ είναι κρίσιμα καθώς θα δείξουν αν υπάρχουν νέα κρούσματα στην ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
