ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021/22

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ανοίγει ξανά τις θύρες στο Γ.Καραϊσκάκης για τους φιλάθλους του

Ο Ολυμπιακός λέει «ξανά μαζί» στον κόσμο του και ταυτόχρονα στις ζωές μας που επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητα. Οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) σε συνέντευξη Τύπου με το συγκεκριμένο μότο τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν που έρχεται (2021/22) η οποία αρχίζει από 29/6 και με τις τιμές να ξεκινούν από 80 ευρώ.

Όπως διευκρινίστηκε, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, θα διατεθούν διαρκείας που θα αντιστοιχούν στο 50% των διαρκείας που είχαν διατεθεί τη σεζόν 2019/20. Παράλληλα υπογραμμίστηκε πως θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην αγορά οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά covid-19 και οι οποίοι ήταν κάτοχοι πριν από δύο σεζόν που είχαν διατεθεί ξανά. 

Ο δ’ αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση μετά τον πρόλογο που έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας, Νίκος Γαβαλάς: «Είμαστε χαρούμενοι όλοι στον σύλλογο που παρουσιάζουμε τα εισιτήρια διαρκείας καθώς αυτό είναι καλό μήνυμα για το ποδόσφαιρο αλλά και τις ζωές μας. Το σύνθημα των εισιτηρίων είναι «ξανά μαζί» και αφορά τη σχέση που έχει ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του που είναι συνδεδεμένοι αφού ο κόσμος είναι η δύναμη που δε λυγάει ποτέ. Θα υπάρχει προτεραιότητα σε όσους έχουν εμβολιαστεί αφού ο εμβολιασμός είναι ο σίγουρος δρόμος για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Ύστερα το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του τμήματος εισιτηρίων, Παναγιώτης Μπαντούνας, δίνοντας λεπτομέρειες για τη διάθεση των διαρκείας. Όπως προαναφέρθηκε, στις 29/6 αρχίζει η διάθεση διαρκείας με τις θύρες 21-22 και κατά σειρά θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες: 30/6 (θύρες 11-17), 1/7 (12-16), 2/7 (14-15), 5/7 (1-2-9), 6/7 (8-19-20), 7/7 (VVIP, VIP, 33-24-25), 8/7 (3-4-7), 9/7 (5-6).

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο θα μπορούν να το κάνουν on line μέσω του olympiacos.org ή σε εκδοτήριο του Γ.Καραϊσκάκης ΜΟΝΟ με τηλεφωνικό ραντεβού (210-4800920). Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής, αυτοί είναι μέσω χρεωστικών, πιστωτικών καρτών ενώ μόνο με την Olympiacos FC mastercard της Τράπεζας Πειραιώς θα υπάρχουν 12 άτοκες δόσεις. Άτοκες δόσεις θα υπάρχουν και με τις άλλες πιστωτικές. Στα εκδοτήρια θα δίνονται μετρητά έως 500 ευρώ ενώ πάνω από 500 ευρώ θα χρειάζεται κατάθεση σε λογαριασμό.

Για να προμηθευτεί κανείς εισιτήριο είναι απαραίτητο να διαθέτει ΑΜΚΑ, αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, ΑΦΜ, κινητό και το email του. Εννοείται πρέπει να είναι και οικονομικά ενήμερο μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την Κάρτα μέλους να κοστίζει 50 ευρώ (συν 50 ευρώ για τον Ερασιτέχνη θα δώσουν όσοι πάρουν εισιτήριο στις θύρες 3 εώς 7) τα οποία δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του διαρκείας. Προτεραιότητα, όπως προαναφέρθηκε, θα έχουν οι παλιοί κάτοχοι αλλά και πλήρως εμβολιασμένοι για covid-19. Κάθε άτομο μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο ενώ παιδικό εισιτήριο θα δίνεται σε παιδιά γεννημένα από το 2006 και μετά.

Επισημάνθηκε ότι τα φετινά διαρκείας δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους νέα εισιτήρια μέσω e mail. Εννοείται πως και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια τα εισιτήρια θα προσφέρουν προσφορές και εκπτώσεις για τις μπουτίκ του Ολυμπιακού αλλά και τους συνεργαζόμενους χορηγούς των πρωταθλητών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την Παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2020/21 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News