ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: «Κάναμε μία προσπάθεια, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί»

Ο βοηθός προπονητή του Ατρομήτου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, μετά την ήττα του Ατρομήτου με 2-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε το παρόν στο Flash Interview της Cosmote TV αντί για τον Γιώργο Παράσχο, όπως συνηθίζεται από την ομάδα του Ατρομήτου και τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο στο προηγούμενο παιχνίδι, έκανε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στην εστία του Παναθηναϊκού για να γίνει επικίνδυνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γκουτσίδη:

Για το αποψινό αποτέλεσμα, που παρ’ ότι ο Ατρόμητος δεν δεινοπάθησε, δεν έκανε και ευκαιρίες:

«Έτσι όπως τα είπατε είναι. Κάναμε μία προσπάθεια και δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν είχαμε ενέργεια και φαντασία στο παιχνίδι μας. Τις μπάλες τις κλέψαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να φτάσουμε κοντά στην εστία του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να γίνουμε επικίνδυνοι και να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και οποιαδήποτε ευκαιρία μπορεί να δημιουργηθεί, μπορεί να βρει το γκολ. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και συγκεντρωνόμαστε σε εκείνο το παιχνίδι».

Για την κακή συγκομιδή βαθμών και το δεύτερο γύρο που ξεκινάει:

«Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά και προσπαθούμε να διεκδικήσουμε ό,τι δικαιούμαστε, έτσι ώστε στο τέλος η ομάδα να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News