ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αποθεώθηκε ο Σένκεφελντ κατά την επιστροφή του (vid)
Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» χειροκρότησαν τον Ολλανδό στόπερ στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα τη φετινή σεζόν.
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μπήκε αλλαγή στην θέση του Ζβόνιμιρ Σάρλια στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League και αποθεώθηκε από το κοινό του «τριφυλλιού», εμφανιζόμενος σε αγώνα της πρώτης ομάδας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
Είχε παίξει σε δύο ακόμα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Β’ φέτος, ένα με την ΑΕΚ Β’ στο οποίο τραυματίστηκε κι ένα με τον Εργοτέλη την προηγούμενη αγωνιστική που επέστρεψε.
Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα ήταν στην προτελευταία αγωνιστική των περσινών πλέι-οφς της Super League κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
