ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το ειδικό βραβείο fair play για τον περσινό τελικό Κυπέλλου

Πέρα από τις διακρίσεις που είχαν οι αθλητές και προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υπήρξε για τους «ερυθρόλευκους» άλλο ένα βραβείο από τον ΠΣΑΠΠ.

Στο πλαίσιο της «40ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή», όπου βραβεύτηκαν οι πρωταγωνιστές για τη σεζόν 2020-21 ο Ολυμπιακός πήρε και ένα βραβείο fair play.

Αυτό αφορά τον προπονητή των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ Φρανσουά Μοντέστο αλλά και τον διευθυντή επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Οι τέσσερις παραπάνω «ερυθρόλευκοι» παράγοντες και προπονητής, έμειναν στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τη στιγμή της απονομής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Έμειναν σε όλη τη διαδικασία της απονομής, παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί και για αυτό τους δόθηκε το βραβείο fair play.

Γαβαλάς: «Κάναμε το αυτονόητο»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, σε δήλωσή του στη NOVA για το ειδικό βραβείο του fair play, τόνισε:

«Κάναμε το αυτονόητο παρακολουθώντας την απονομή, ο σεβασμός είναι αδιαπραγμάτευτος στον αθλητισμό, αυτό είναι το μήνυμα.

Αισθάνομαι τυχερός που έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με ανθρώπους όπως είναι οι Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο. Είναι ευλογία. Ευχαριστούμε τον ΠΣΑΠ για αυτό το ειδικό βραβείο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News