ΑΡΗΣ: Επιστρέφει η κλασική ενδεκάδα με ΟΦΗ
Ο Άκης Μάντζιος θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Καμαρά, Κουέστα και Σούντγκρεν
Ο Άρης δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ την Πέμπτη, καθώς δεν θέλει να χάσει την επαφή με την εξάδα. Ο Άκης Μάντζιος άρχισε ήδη την προετοιμασία αφήνοντας στην άκρη την ήττα από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να επαναφέρει την κλασική του ενδεκάδα, καθώς μετράει επιστροφές.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ: Ένας γύρος με 23 βαθμούς κι ένα Κύπελλο
Ο Χουλιάν Κουέστα έχασε τρία παιχνίδια και είναι έτοιμος να γυρίσει στην εστία του Άρη, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μπήκε χτες στην προπόνηση και έδειξε ότι θα είναι έτοιμος μέχρι την Πέμπτη, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά εξέτισε την ποινή του και θα πάρει ξανά θέση στην ενδεκάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς στη συνέχεια θα φύγει στη Μαυριτανία για να πάρει μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Με τα δεδομένα αυτά, ενδιαφέρον έχει ποιος θα μείνει εκτός βασικού σχήματος στην μεσαία γραμμή, καθώς είναι διαθέσιμοι οι Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Τζέγκο και Σάσα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΡΗΣ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Σούντγκρεν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
