ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Η απόφαση του Κίμιχ να εμβολιαστεί επικροτήθηκε από υπουργό της Γερμανίας

Ο αμυντικός μέσος των Βαυαρών παρά την αντίθεσή του με τον εμβολιασμό, οδηγήθηκε στην απόφαση να κάνει το εμβόλιο και να διευκολύνει την καθημερινότητά του.
Ο Τζόσουα Κίμιχ ήταν για αρκετούς μήνες αντίθετος με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους στην Γερμανία και το γεγονός ότι έχει απουσιάσει από αρκετούς αγώνες της Μπάγερν Μονάχου, τον οδήγησαν στην απόφαση να εμβολιασθεί.
«Απλώς μου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τους φόβους και τις αμφιβολίες μου. Γι’ αυτό δίσταζα τόσο καιρό», είπε στο μικρόφωνο του ZDF, ο έμπειρος Γερμανός μέσος των Βαυαρών.
Η αλλαγή στάσης του 26χρονου διεθνή άσου, έτυχε θερμής ανταπόκρισης από την Γερμανίδα ομοσπονδιακή υπουργός Έρευνας, Μπετίνα Σταρκ Βάτζινγκερ, η οποία έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι καλή απόφαση που ο Τζόσουα Κίμιχ θέλει τώρα να εμβολιασθεί κατά της Covid-19. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παίκτης της εθνικής ομάδας, αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους. Περισσότεροι εμβολιασμοί είναι η διέξοδος από την πανδημία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βασίλης Σπανούλης: Η καλύτερη επιλογή για την Εθνική, με... επιχειρήματα!
- Ολυμπιακός: Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών της Ευρώπης ο Ελ Καμπί!
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Είναι έκπληξη η ήττα της ΑΕΚ; Και ναι και όχι
- Παρασκήνιο: Αυτός είναι ο λόγος που ξέσπασε ο Μιχάλης Μπούσης
- Εθνική: Ο Πογέτ «τηλεφώνησε» στον Κωνσταντέλια - Οι εκπλήξεις για Ιρλανδία και Ολλανδία