ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Μάθημα για τη νοοτροπία μας» (vid)

Οσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ με την Ζάκυνθο

Η ΑΕΚ Β’ έμεινε στο 0-0 με την Ζάκυνθο για την 8η αγωνιστική της Super League 2, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει πως αυτό το αποτέλεσμα αποτελεί ένα καλό μάθημα για τη νοοτροπία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε να παίξουμε με μια ομάδα που μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες και μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε αγώνα για να πάρει ότι μπορεί, μέχρι τον Ιανουάριο που θα ενισχυθεί σημαντικά.

Εμείς είχαμε ένα μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδι όμως ακόμα και σε ένα μέτριο παιχνίδι χάσαμε επτά-οκτώ πολύ καλές ευκαιρίες, που σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αποτελεί έναν μεγάλο αριθμό.

Κάποιες φορές δεν θα παίξεις πολύ καλά όμως θα πρέπει να σκοράρεις και να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Ηταν καλό μάθημα για τη νοοτροπία μας, για το πως θα αντιμετωπίζουμε παιχνίδια που θεωρητικά είναι εύκολα. Πάντα θέλει αγώνα, πάντα θέλει προσπάθεια. Ενα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να μετριάσει τη συνολική εικόνα της ομάδας μας όλον αυτόν τον καιρό. Ισα ίσα το χρησιμοποιούμε όλοι ως μάθημα, ήταν ευκαιρία σήμερα να κάνουμε και ροτέισον ώστε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά.

Δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, πάμε την Κυριακή σε ένα επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μια πολύ έμπειρη ομάδα, τον ΟΦ Ιεράπετρας».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News