ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Mαθαίνει σήμερα τους αντιπάλους της στο Nations League

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη League C και σήμερα (16/12,19:00) θα μάθει τους αντιπάλους του για το επόμενο Nations League

Σήμερα, 16 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Nations League 2022, με την Εθνική Ελλάδος να μαθαίνει τους αντιπάλους της από το τρίτο γκρουπ.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων για το UEFA Nations League 2022-2023 θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, ζωντανά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη League C και ως εκ τούτου ανήκει στο δεύτερο pot, οπότε δεν μπορεί να κληρωθεί κόντρα στην Λευκορωσία, το Λουξεμβούργο και τη Βόρεια Μακεδονία.

Ωστόσο, ανάμεσα στους αντιπάλους μας βρίσκονται οι Τουρκία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Βόρεια Ιρλανδία από το πρώτο pot, η Λιθουανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν και Κόσοβο από το τρίτο pot και το Γιβραλτάρ, τα Νησιά Φερόε και μια εκ των Καζακστάν ή Μολδαβία, Κύπρου η Εσθονία από το τέταρτο pot.

 
 

Γκρουπ 1

Τουρκία

Σλοβακία

Βουλγαρία

Βόρεια Ιρλανδία

Γκρουπ 2

Ελλάδα

Λευκορωσία

Λουξεμβούργο

Βόρεια Μακεδονία

Γκρουπ 3

Λιθουανία

Γεωργία

Αζερμπαϊτζάν

Κόσοβο

Γκρουπ 4

Καζακστάν ή Μολδαβία

Κύπρος ή Εσθονία

Γιβραλτάρ

Νησιά Φερόε

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News