ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΙΝΣΙΝΙΕ: Η προειδοποίηση του μάνατζέρ του στη Νάπολι

«Δεν θα μιλήσω με κανέναν άλλο σύλλογο μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά από τις 2 Ιανουαρίου, τα πράγματα θα αλλάξουν», τόνισε ο Βιντέντζο Πισακάνε.

Ο μάνατζερ του Λορέντσο Ινσίνιε, Βιντέντζο Πισακάνε, τόνισε ότι ο Ιανουάριος θα είναι ένας αποφασιστικός μήνας για το μέλλον του επιθετικού της Νάπολι, προσθέτοντας ότι η επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, θα ήταν ευκολότερη για αυτόν. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι μόνο η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές.  Το συμβόλαιο του 30χρονου εξτρέμ εκπνέει το καλοκάιρι και όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, η Νάπολι έχει προσφέρει στον αρχηγό της ένα νέο συμβόλαιο με ετήσεις απολαβές 3,5 εκ. ευρώ, λιγότερες δηλαδή από το τρέχον συμβόλαιό του, με το ποσό να ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ το χρόνο.  «Έχω διαβάσει ότι αξιώνουμε 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν ένα μπόνους υπογραφής.  Αυτά τα στοιχεία δεν είναι αληθινά, δεν είναι δίκαιο να κάνουμε τον Λορέντζο να μοιάζει με μισθοφόρο, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τα μπόνους θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του». Ο Ινσίνιε απέρριψε την προσφορά επέκτασης του συμβολαίου της Νάπολι. 

«Ένας μεγάλος πρωταθλητής όπως ο Ινσίνιε θα άξιζε περισσότερο χρόνο, αλλά ο Ντε Λαουρέντις δεν ήθελε να μου μιλήσει και με έστειλε στον διευθυντή της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι. Κάποιος μέσα στο κλαμπ μου είπε κάποτε: «Πού πρέπει να πάει ο Ινσίνιε;» καθώς δεν είχε άλλη προσφορά. Ωστόσο, ο Λορέντσο θα είναι ένας σωστός επαγγελματίας μέχρι τις 30 Ιουνίου, ακόμα κι αν ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους», πρόσθεσε.  

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον  των  Τότεναμ, Λάτσιο, Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους και Τορόντο: «Δεν θα μιλήσω με κανέναν άλλο σύλλογο μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά από τις 2 Ιανουαρίου, τα πράγματα θα αλλάξουν», είπε ο Πισακάνε. «Δεν έχω πάει ποτέ στο Τορόντο, αλλά νομίζω ότι μετά από πολλά χρόνια με τον ίδιο σύλλογο, είναι δύσκολο να παίξεις για άλλον στην ίδια χώρα. Ίσως, μια εμπειρία στο εξωτερικό δεν θα ήταν τόσο οδυνηρή, όπως έκανε ο Ντελ Πιέρο, αλλά είναι απλώς η άποψή μου… «Αυτή τη στιγμή, η Νάπολι και ο Ινσίνιε είναι λίγο μακριά, ειδικά για το timing, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν σε δέκα λεπτά. Όλα εξαρτώνται από τον πρόεδρο τώρα. Δεν ήταν ποτέ στο χέρι μας», κατέληξε.

Πρόσφατα, ο Πικασάνε είχε αναφέρει ότι «Έχει γίνει μια προσφορά που δεν θεωρείται αποδεκτή, δεν θεωρείται κατάλληλη. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τερματιστεί οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις»,τόνισε. «Ο καθένας παίζει τον ρόλο του, υπάρχουν αυτοί που κάνουν ερωτήσεις και αυτοί που ζητούν. Το καλύτερο είναι να μιλάμε μεταξύ μας. Έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι ο Λορέντζο έχει ζητήσει το φεγγάρι, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ κάποιο αίτημα. Νιώθει τη Νάπολι ως κομμάτι του, ίσως κρατά τη Νάπολι υπερβολικά κοντά. Δυσκολεύομαι να βρω έναν παίκτη πιο δεμένο με τη φανέλα».

Τι εκτιμάει ο ίδιος αναφορικά με την παραμονή του πρωταθλητή Ευρώπης με την Ιταλία στη Νάπολι: «Δεν μπορώ να δώσω ποσοστό, απλά δεν μπορώ. Οι «γάμοι» χρειάζονται δύο, επομένως πιστεύω ότι είναι σωστό να ξανασυναντηθούμε, να το συζητήσουμε και να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα ή όχι», είπε. «Μου φαίνεται περίεργο που είμαστε τον Δεκέμβριο, δεν είναι πολύ αργά, αλλά αν θέλεις κάτι και θέλεις να το αποκτήσω, αρχίζεις να το δουλεύεις. Ο Λορέντσο είναι κορυφαίος παίκτης στην ίδια ομάδα για πολλά χρόνια και πάντα βρίσκει κίνητρα για να τα πάει καλύτερα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα σύμβολο σαν αυτόν. Νομίζω ότι αξίζει  λίγο περισσότερο χρόνο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News