PREMIER LEAGUE: Αναβολή για Έβερτον - Λέστερ και άλλα τρία ματς
Σε νέα αναβολή αγώνων, αυτή τη φορά για την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου προχώρησε η Premier League.
Με νέα ανακοίνωσή της η Premier League γνωστοποίησε ότι μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον, αναβλήθηκαν ακόμη τέσσερα παιχνίδια από την 19η αγωνιστική που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Ο λόγος για τα Γουέστ Χαμ – Νόριτς, Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ που θα γινόντουσαν το Σάββατο (18/12) στις 17:00, αλλά και το Έβερτον – Λέστερ, που θα λάμβανε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (19/12-14:00).
Οι Μπρέντφορντ, Γουότφορντ, Νόριτς και Λέστερ είναι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πολυάριθμα κρούσματα κορωνοϊού και με δική τους «υπαιτιότητα» αναβλήθηκαν τα παιχνίδια.
Δείτε την ανακοίνωση της διοργανώτριας:
The #PL Board has postponed a further four matches due to be played this weekend because of an increase in positive COVID-19 cases
Full details: https://t.co/9rUcsajUAj#SOUBRE | #WATCRY | #WHUNOR | #EVELEI pic.twitter.com/NeoGSHSF6t
— Premier League (@premierleague) December 16, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
