ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Έξαλλοι με Κλάτενμπεργκ για τον ορισμό Ευαγγέλου στο ματς με τον Ατρόμητο

Ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ με αφορμή την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Άγγελο Ευαγγέλου στο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αύριο Σάββατο (18/12) ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή. Η ΚΕΔ όρισε να σφυρίξει το παιχνιδι ο Άγγελος Ευαγγέλου, ένας από τους δύο που είχε ζητήσει από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να μην διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι της η διοίκηση της ομάδας (ο άλλος είναι ο Τζήλος). Εξ ου και η οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας του Αγιρνίου.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Αγαπητέ κ. Κλάτενμπεργκ,

Το να μην γνωρίζατε τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, το κατανοούμε.

Το να μην μάθατε ακόμα, το θεωρούμε επικίνδυνο!

Τα βιώματα του Παναιτωλικού ήταν τραυματικά με όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που ανάγκασαν τις διεθνείς Ομοσπονδίες να σας φέρουν στη χώρα μας για να τα διορθώσετε. Ελπίζαμε ότι θα το κάνατε.

Τελικά, τι πραγματικά άλλαξε τα τελευταία χρόνια; Αν όχι στα πρόσωπα (που τα περισσότερα παραμένουν ίδια), σε νοοτροπία και αντιλήψεις για την ισονομία και τη δικαιοσύνη.

Δεν έχει στεγνώσει η μελάνη από την ανακοίνωσή μας μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (6/11/2021), με την οποία ζητούσαμε να μην οριστούν ξανά σε αγώνες της ομάδας μας οι Τζήλος – Ευαγγέλου.

Ο Παναιτωλικός δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ με αφορμή έναν αγώνα ή μια φάση. Διαμαρτύρεται για όσα βιώνει συνολικά. Εσείς προσωπικά γνωρίζετε ότι το έχουμε κάνει με απ’ ευθείας (εμπιστευτική) επικοινωνία μαζί σας και όχι με δημόσιες κραυγές που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων.

Προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι, παρότι ζητήσαμε την εξαίρεσή του από τους αγώνες μας, ορίζετε τον Ευαγγέλου πρώτο διαιτητή στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο!!!

Το θεωρούμε μεγάλη και ανεξήγητη πρόκληση για την ομάδα μας. Ζητάμε, έστω και τώρα, να αναθεωρήσετε τον συγκεκριμένο ορισμό και ότι αυτός συνεπάγεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News