ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Φλόρες έβαλε γκολ με ψαλίδι που θα ζήλευε... και ο Νίνης (vid)
Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ πιάνοντας στον ύπνο τον Ατρόμητο, με τον Φλόρες να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι του Φλόρες για το 1-0.
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να βρίσκει το γκολ μόλις στο 4′ πιάνοντας στον ύπνο τους Περιστεριώτες.
Ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά, οι κόντρες έδωσαν ύψος στην μπάλα, με τους αμυντικούς του Ατρομήτου να μην έχουν καλή αντίδραση στη φάση, με τον Φλόρες να σηκώνεται εντελώς αφύλαχτος και να πιάνει ένα εξαιρετικό ψαλιδάκι δίνοντας το προβάδισαμ στην ομάδα του, με τον Πίριτς να μην μπορεί να αντιδράσει.
Δείτε το γκολ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
