ΛΙΟΝ: Ανακοίνωσε πως δεν θα έχει οπαδούς στα εκτός έδρας ματς της μέχρι να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας

Η διοίκηση της Λιόν πήρε την απόφαση να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της στα εκτός έδρας ματς της.
Η Ολιμπίκ Λιόν θέλοντας να δείξει την αντίθεσή της σε φαινόμενα σαν τα χθεσινά αποφάσισε να κρατήσει την πιο σκληρή κατά το δυνατό στάση.
Η γαλλική ομάδα αρχικά έθεσε… εαυτόν στην διάθεση των αρχών για την εξεύρεση όλων των ταραχοποιών στοιχείων από τα χθεσινά επεισόδια στο παιχνίδι του Κυπέλλου Γαλλίας με την Παρίσι FC.
Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας προτίθεται να τιμωρήσει και η ίδια όσους από τους οπαδούς της ταυτοποιηθούν, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να εφαρμόσει και αποκλεισμό δια βίου σε κάποιους οπαδούς, έχοντας κάνει μάλιστα και καταγγελία κατά των ταραξιών.
Τέλος, η Λιόν αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της στα εκτός έδρα ματς της.
OL condemns in the strongest terms the violence committed during Paris FC – OL and announces sanctionshttps://t.co/Q1otJtL7r8
— Olympique Lyonnais ???? (@OL_English) December 18, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η στάση ζωής του Γιοβάνοβιτς, τελευταία ελπίδα σωτηρίας
- Διαιτησία: Ας έρχονται Τουρπέν κι ας τους φέρνει με το αυτοκίνητό του ο ίδιος ο Μελισσανίδης!
- Ολυμπιακός: 12-0, το θρυλικό σερί έχει ορισμένες πολύ απλές εξηγήσεις
- Γιώργος Χελάκης: Θρυμματίζοντας την εντύπωση ότι παίζει την καλύτερη μπάλα...
- Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Ο Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός. Θα φέρει η Super League elite διαιτητές για τα PlayOffs»