ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Παίξαμε με υπομονή, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» (vid)

Οσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Η ΑΕΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στις δηλώσεις του μετά το ματς να τονίζει πως κρατάει την εμφάνιση και την ηρεμία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Εγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το καλό για εμάς ήταν ότι προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, το κακό ήταν ότι μετά το γκολ κάναμε το παιχνίδι μας πιο άναρχο, ανοίξαμε πάρα πολύ το γήπεδο χωρίς να είναι στο στυλ παιχνιδιού μας. Αυτό εξυπηρέτησε την Ιεράπετρα καθώς με τους δυο επιθετικούς στηρίζεται στο να βγάζει αντεπιθέσεις. Ημασταν επιπόλαιοι για ένα πεντάλεπτο μετά το γκολ μας, καθώς θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σημαντικό για εμάς ήταν ότι για πρώτη φορά βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ, είχαμε ένα ημίχρονο να το γυρίσουμε, δεν χάσαμε το μυαλό μας, παίξαμε οργανωμένα, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και μέχρι το 94′ παλέψαμε για να γυρίσουμε το ματς, κάτι που βάσει ευκαιριών το δικαιούμασταν.

Κρατάμε την εμφάνιση των παιδιών, την ηρεμία, το πλάνο και το στυλ που έχουμε ανεξαρτήτως του σκορ. Είμαστε χαρούμενοι σχετικά με το πως αντέδρασαν τα παιδιά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πιστεύω πως στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News