ΜΑΡΚ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΕΪΝ: «Αν αυτή δεν ήταν κόκκινη τότε ποια είναι;»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για το επικίνδυνο μαρκάρισμα του Χάρι Κέιν στον Άντι Ρόμπερτσον, λέγοντας ότι ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και ότι ο παίκτης Λίβερπουλ γλίτωσε το φορείο με την επιλογή του να πηδήξει.

Έξαλλος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τον μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας στο μαρκάρισμα του Χάρι Κέιν στον Άντι Ρόμπερτσον.

Για τη φάση που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη στο μεγάλο ματς Τότεναμ – Λίβερπουλ (2-2) ο διεθνής Άγγλος φορ γλίτωσε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον μπακ της Λίβερπουλ και ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ έσπευσε να δηλώσει στην Αγγλία ότι: 

«Το τάλκιν του Κέιν ήταν χειρότερο από αυτό για το οποίο ο Ρόμπερτσον αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Πρέπει να υπάρχει σταθερή γραμμή στις αποφάσεις. Αν αυτό δεν ήταν κόκκινη τότε ποια είναι;

Είναι πάνω από το ύψος του αστραγάλου και καθυστερημένο. Ο Ρόμπερτσον βλέπει αυτό που έρχεται και ότι αν δεν πηδήξει θα τον βγάλουν έξω με το φορείο και θα περάσει τις γιορτές φορώντας μπότα αποθεραπείας. Πηδώντας γλιτώνει τη ζημιά, την ώρα που ο Κέιν τη… γλιτώνει με κίτρινη κάρτα με τον VAR, Κρις Κάβανα, να μην διαπιστώνει λάθος στην υπόδειξη του διαιτητή.

Προσωπικά θα έδειχνα στον Κέιν την κόκκινη κάρτα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News