ΜΑΡΚ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ: Ξέχασε στην ανάλυσή του το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τοποθετήθηκε σχετικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής και συμφώνησε με τις αποφάσεις των διαιτητών για τα πέναλτι που έδωσαν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως δεν σχολίασε την επίμαχη φάση στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Την καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φλασεων έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την 15η αγωνιστική της Super League. Αυτή τη φορά, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής σχολίασε μονάχα τρία παιχνίδια, κρίνοντας τα πέναλτι για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σωστά, ενώ δεν συμπεριέλαβε στις φάσεις, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία αναμέτρηση που έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση, για το μαρκάρισμα του Μανώλη Σάλιακα πάνω στον Παλάσιος.

Μάλιστα οι άνθρωποι του τριφυλλιού είχαν έντονα παράπονα και προκαλεί εντύπωση πως δεν τοποθετήθηκε για την συγκεκριμένη φάση.

Δείτε τι είπε ο Κλάτενμπεργκ:

Για το πέναλτι πάνω στον Αουγκούστο:

«Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ μετά από διεκδίκηση των δύο ποδοσφαιριστών, Η ΚΕΔ συμφωνεί με αυτήν την απόφαση καθώς ο αμυντικός πατάει τον αμυντικό εμντός της περιοχής, ενώ η φάση ελέγθηκε και από το VAR».

Για το πέναλτι στον Κρέσπο:

«Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στην περιοχή, το VAR συμφώνησε. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση καθώς ο αμυντικός εκτινάσσεται με απερίσκεπτο τρόπο και έχει επαφή με τα πόδια του αμυντικού και όχι με την μπάλα».

Για το πέναλτι στην ΑΕΚ:

«Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ στην περιοχή. Η ΚΕΔ συμφωνεί καθώς το χέρι του αμυντικού ήταν τεντωμένο και έκανε μεγαλύτερο το σώμα του με την κίτρινη κάρτα να είναι σωστή».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News