ΑΕΚ: Σφήνα από Νιουκάστλ για τον Εντσάμ
Η Νιουκάστλ είναι ο νέος μνηστήρας για τον Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος θεωρείται κλεισμένος από την ΑΕΚ.
Ο Ολιβιέ Εντσάμ θεωρείται κλεισμένος από την ΑΕΚ, καθώς φέρεται να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για 4ετές συμβόλαιο.
Παρόλα αυτά, δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Νιουκάστλ έχει ψηλά στη λίστα της τον Γάλλο μέσο που θέλει να αποχωρήσει από την Σέλτικ.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδα hitc.com αναφέρει:
«Μετά το τέλος του δανεισμού του στην Σέλτικ, ο Ολιβιέ Εντσάμ δεν θα επιστρέψει στην Σέλτικ. Η άφιξή του στην Μασσαλία προκάλεσε την παραίτηση του Αντρές Βίλας Μπόας, ο οποίος δεν ήθελε τον Γάλλο στην ομάδα.
Η αγγλική Νιουκάστλ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Η Σέλτικ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο οπότε θα ζητήσει κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Νιουκάστλ έχει αρκετές πιθανότητες να τον κάνει δικό της, με τον Στιβ Μπρους να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λούσε κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή - Ποιος τίθεται εκτός
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
- Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή κίνηση του Λιβάι Γκαρσία με δική του πρωτοβουλία
- Παρασκήνιο: Ο Λανουά, οι δήθεν συμπτώσεις και το… ραντεβού στα τυφλά με τους ξένους διαιτητές
