ΚΑΡΛΟ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ: «Θα ήταν τέλειο να παίξουν Χάαλαντ και Μπαπέ στο νέο Μπερναμπέου»
Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι για την επιθυμία του και τις προσεχείς κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης…
Ο Κάρλο Αντσελότι έχει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga, αλλά ήδη σκέφτεται πώς θα δημιουργήσει τους νέους… Galacticos. Ο προπονητής των Μαδριλένων εξέφρασε την επιθυμία του να δει στο καινούργιο Σαντιάγο Μπερναμπέου τους Χάαλαντ και Μπαπέ. Ωστόσο ήταν κάθετος πως δε θα ζητήσει μεταγραφές αυτόν τον χειμώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Θα ήταν τέλειο Χάαλαντ και Μπαπέ να παίξουν στο νέο γήπεδο. Αλλά το μέλλον αυτής της ομάδας είναι ήδη γραμμένο. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι παίκτες και ελπίζω ο προπονητής να είναι ίδιος με αυτόν που είναι σήμερα. Το ίδιο όμως είναι, γιατί το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη γραμμένο με την τωρινή ομάδα και με άλλους νέους ποδοσφαιριστές που θα φτάσουν. Όχι αυτόν τον χειμώνα, δε ζητάω παίκτες. Αυτό που θέλω είναι να τελειώσει η πανδημία και να μπορούμε να ζήσουμε το μέλλον με υγεία. Καλά Χριστούγεννα και τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος σε όλους τους φίλους της Ρεάλ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
