PREMIER LEAGUE: Η κορυφαία ενδεκάδα της "Mirror" για το 2021

Δείτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι σύμφωνα με τους Άγγλους για το ημερολογιακό έτος του 2021!

Το 2021 σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά και η νέα ημερολογιακή σεζόν ανοίγε της πύλες της. Η Μάντσεστερ Σίτι πρόλαβε να φτάσει σε έναν ακόμα τίτλο την περσινή σεζόν στην Premier League, εκμεταλλευόμενη τους τραυματισμούς της Λίβερπουλ, ενώ η Τσέλσι ήταν αυτή που χάρηκε στον τελικό του Champions League.

Να ξεχωρίσεις μία ενδεκάδα από την Premier League για το έτος 2021, λοιπόν, ήταν αρκετά δύσκολο αλλά η «Mirror» το έκανε, με βάση όσα έδειξαν στο γήπεδο.

Τερματοφύλακας ο Εντουάρντ Μεντί της Τσέλσι που κατάφερε να διατηρήσει για 18 φορές ανέπαφη την εστία του. Δεξιά στην άμυνα ο Ρις Τζέιμς έκανε φανταστική σεζόν και δεν είχε αντίπαλο, ενώ στα αριστερά βρίσκουμε τον Ζοάο Κανσέλο μετά την πολύ καλή του σεζόν με τη Σίτι και την Ισπανία στο Euro. Στο κέντρο της άμυνας βρίσκονται πάλι παίκτες από τη Σίτι και την Τσέλσι, οι Ρούμπεν Ντίας και Ρούντιγκερ.

Ο 22χρονος Ντέκλαν Ράις πραγματοποίησε εμφανίσεις που τον έβαλαν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο παραμένει ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ και ένα μηχανάκι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας δίπλα του έναν 21χρονο, τον Έμιλ Σμιθ Ρόου της Άρσεναλ. Μπροστά τους ο άνθρωπος… ορχήστρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντεζ που είχε συμμετοχή σε 20 γκολ της ομάδας του.

Την επιθετική τριάδα αποτελούν φυσικά οι Μανέ, Σαλάχ, με τον δεύτερο να κάνει ένα τρομερό φινάλε στη σεζόν, έχοντας από κοντά τους τον Μικαΐλ Αντόνιο, με 13 γκολ και 9 ασιστ μέσα στο 2021.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News