ΑΡΗΣ: Οι 6 βαθμοί που τον στοιχειώνουν, ο κίνδυνος του λοκντάουν και το μεταγραφικό ισοζύγιο

Ο Άρης πρέπει να κυνηγήσει την εκδίκαση της υπόθεσης για την αφαίρεση των έξι βαθμών για να μην βρεθεί μπροστά σε κίνδυνο, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει τα οικονομικά ζητήματα για να ενισχυθεί επαρκώς

Ο νέος χρόνος μπαίνει και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την 16η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν όλες κι όλες 11 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονική περιόδου. 

Τι σημαίνει αυτή χρονική προθεσμία; Ότι ο Άρης πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εκδικαστεί η υπόθεση της αφαίρεσης των έξι βαθμών στο CAS μέσα στον Ιανουάριο. Αποτελεί προτεραιότητα και επείγουσα ανάγκη για τον Άρη να ξεμπερδεύει με το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για να εκδοθεί η απόφαση πριν από την Κυριακή 6 Μαρτίου. Τότε θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και κανείς φίλος του Άρη δεν θέλει να σκεφτεί τι μπορεί να γίνει αν ο Άρης χρειάζεται τους 6 βαθμούς για να μπει στα πλέι οφ!

Επομένως πρέπει να πιέσει με κάθε τρόπο που έχει και μπορεί για την εκδίκαση της υπόθεσης, ώστε να είναι έτοιμος και για οποιαδήποτε ενέργεια, ακόμα και σε περίπτωση που δεν πάνε όλα κατ΄ευχήν, όπως τα υπολογίζει.

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του Άρη είναι τι θα γίνει με την παρουσία κόσμου στα ελληνικά γήπεδα. Αν αποφασιστεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς θεατές, ο Άρης θα υποστεί μια οικονομική ζημιά άνευ προηγουμένου, αλλά θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στο αγωνιστικό. Ο Άρης δίνει στον δεύτερο γύρο στην έδρα του και τους τρεις αγώνες με την πρώτη τριάδα. Με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τα έσοδα από αυτά τα παιχνίδια θα είναι αυξημένα και σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για τεράστια απώλεια. 

Παράλληλα πρέπει να βρει τρόπο να ισορροπήσει τα οικονομικά του, προκειμένου να κατορθώσει να ενισχυθεί στον βαθμό που θέλει για τον δεύτερο γύρο, δεδομένου ότι έχει εντοπίσει συγκεκριμένες αδυναμίες. Αν προκύψει απώλεια από τα έσοδα των εισιτηρίων, σε συνδυασμό με τις οφειλές του παρελθόντος που πληρώνει η διοίκηση Καρυπίδη, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα. Είναι δεδομένο πως ο Άρης πρέπει να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις και να απαλλαγεί από τα συμβόλαια-βαρίδια που έχει υπογράψει, αλλά μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι που να δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας. 

Το μόνο ευχάριστο είναι πως την ίδια στιγμή, ο Άρης προχωράει με γοργούς ρυθμούς την επιστροφή του Σάντε Σίλβα και είναι σε επαφές για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Ενός σέντερ φορ κι ενός δεκαριού!

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News