ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τον πανηγυρισμό του για γκολ του ΑΠΟΕΛ, πλήρωσε ο Κατσαράβα

Παρελθόν από την Ανόρθωση θα αποτελέσει ο Γεωργιανός επιθετικός Νίκα Κατσαράβα, καθώς οι εξηγήσεις του για τον πανηγυρισμό του σε γκολ του ΑΠΟΕΛ δεν έπεισαν.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο επιθετικός της Ανόρθωσης, Νίκα Κατσαράβα, καθώς όπως φάνηκε πλήρωσε τον πανηγυρισμό, σε ένα γκολ, του μισητού αντιπάλου της ομάδας, του ΑΠΟΕΛ, το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από βίντεο στα social media.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Ο Γεωργιανός διεθνής, είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, όμως όπως φάνηκε δεν έπεισε και θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, όπως έκανε γνωστό, η ίδια, με ανακοίνωσή της.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκα Κατσαράβα και αντιπροσωπεία της διοίκησης της εταιρείας, δόθηκε στον παίκτη η ευκαιρία να εξηγήσει τη θέση του για το περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή(26/12) και πήρε έκταση στη δημόσια σφαίρα. Ο ποδοσφαιριστής αναγνώρισε το λάθος του, δείχνοντας μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του και απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκάλεσε στον κόσμο της Ανόρθωσης.

Τα δυο μέρη συμφώνησαν όπως στον ποδοσφαιριστή δοθεί άδεια απουσίας από τις προπονήσεις και όπως ξεκινήσει η διαδικασία επίτευξης συμφωνίας λύσης της συνεργασίας κοινή συναινέσει»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News