ΘΥΡΑ 7: Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν το κλείσιμο του πέταλου στο Καραϊσκάκη!

Η Θύρα 7 εξηγεί ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να διαλέξει «200 εκλεκτούς από το σύνολο της ΘΥΡΑΣ 7 σε ένα πέταλο 6.600 οπαδών» και προειδοποιεί: «…Αφού δεν μας υπολογίζεται… Τώρα θα μας δείτε…».

Μέσω ανάρτησής τους στα social media οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι κλείνουν το πέταλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η Θύρα 7 κάνει λόγο για «απαράδεκτα μέτρα», εξηγεί ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να διαλέξει «200 εκλεκτούς από το σύνολο της ΘΥΡΑΣ 7 σε ένα πέταλο 6.600 οπαδών», καλεί τους φιλάθλους σε πορεία διαμαρτυρίας και προειδοποιεί: «…Αφού δεν μας υπολογίζεται… Τώρα θα μας δείτε…».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μετά τα τελευταία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μέτρα ενημερώνουμε ότι όσο διαρκούν αυτά το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 (Θύρες 3-4-5-6-7)
θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να διαλέξουμε 200 εκλεκτούς από το σύνολο της ΘΥΡΑΣ 7 σε ένα πέταλο 6.600 οπαδών!
Καλούμε όλο τον κόσμο μας σε πορεία διαμαρτυρίας στον Πειραιά στις 9/1 (την ημέρα του παιχνιδιού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Αστερας Τρίπολης)!
Αυτόν τον κόσμο που εκείνη την ημέρα θα ήταν στο γήπεδο και ένας από τους λόγους που έτρεξε να εμβολιαστεί, ήταν για να βλέπει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και έδωσε από το υστέρημα του χρήματα για να πάρει διαρκείας!
Έχουν και οι φίλαθλοι ΙΣΑ δικαιώματα με κάθε πολίτη!!
Καταλάβετε το!!
Πέρα από τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλούμε οποιονδήποτε πολίτη ασχέτως της ομάδας που υποστηρίζει σε αυτή την διαμαρτυρία!!
Η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκράζεται τους πολίτες, από την στιγμή που τα μέτρα που λαμβάνονται αφορούν αυτούς και την καθημερινότητά τους!
Αφού δεν μας υπολογίζεται….
Τώρα θα μας δείτε…..
Υ.Γ Το ΣΗΜΕΙΟ συνάντησης και η ΩΡΑ θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του νέου έτους!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News