ΑΡΗΣ: Κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού Κορέα
Ο 28χρονος μέσος της Μαρίτιμο Χόρχε Κορέα είναι σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του Άρη και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του
Ο Άρης πατάει γκάζι όσο πλησιάζει η 1η Ιουλίου και ετοιμάζεται για τις πρώτες ανακοινώσεις. Καθώς η ονοματολογία έχει φουντώσει κι ενώ παίζουν δυνατά οι υποθέσεις των Σαντιάγκο Γκαρσία και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Άρης φαίνεται ότι έχει κλειδώσει την μεταγραφή του Αργεντινού Χόρχε Κορέα από την Μαρίτιμο.
Ο 28χρονος μέσος, που έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τη Βελέζ και την Ντεφενσόρες, πήγε στην Πορτογαλία το 2018 και έχει καταγράψει από τότε 114 συμμετοχές με 10 γκολ και 6 ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει και σαν επιτελικός μέσος, αλλά και στις δύο θέσεις των εξτρέμ.
Ο Άρης έχει συμφωνήσει τόσο με τον Κορέα, όσο και με την Μαρίτιμο και μένει να τον υποδεχτεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου από κοντά να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του. Ο Άκης Μάντζιος περιμένει να τον υποδεχτεί και να τον δει στα φιλικά της Αυστρίας, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να τρέξουν και τις υπόλοιπες υποθέσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
