ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΑΜΠΑΣΚΑΛ: Στην Βασιλεία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα
Σε συμφωνία με την Βασιλεία για το πόστο του ειδικού προπονητή, ήρθε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, γνωστός μας από το πέρασμά του από τον πάγκο του Βόλου.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο πρώην, προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, με τον 32χρονο να μην βρίσκεται πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους.
Ο Ισπανός κόουτς τα βρήκε με την Βασιλεία και θα βρίσκεται στο προπονητικό team του Ελβετικού συλλόγου, με τον ρόλο του ειδικού προπονητή.
Ακόμα ο ελβετικός Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Βασιλείας, στον Αμπσκάλ, εδώ και μερικά χρόνια, απ’ όταν ο ίδιος δούλευε στη Λουγκάνο, όταν ήταν 29χρονο, τρία χρόνια φαίνεται πως ήταν αρκετά για να πάρει σάρκα και οστά το φλερτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
