ΡΟΔΟΣ: «Ας αφήσουν οι "προπονητές" τις εξυπνάδες του πληκτρολογίου»

Η ομάδα του νησιού των «ιπποτών» εξέδωσε ανακοίνωση κατά της κριτικής που δέχθηκε μετά την συντριβή με 5-0 από τον Λεβαδειακό.

Η διοίκηση της Ρόδου με ανακοίνωσή της στήριξε το προπονητικό τιμ και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα τονίζοντας πως θα είναι δίπλα του ακόμα κι αν χρειαστεί να… πάρει κεφάλια μετά την βαριά ήττα με 5-0 που γνώρισε η ομάδα εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό. Ζήτησε ακόμη ψυχραιμία από τον κόσμο της ομάδας και καταφέρθηκε κατά εκείνων που κατονομάζει ως «προπονητές» και της κριτικής τους ή καλύτερα των «εξυπνάδων του πληκτρολογίου» όπως την ονομάζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου:

«Για τους κακεντρεχείς που θυμήθηκαν πως υπάρχουν, θεωρούμε επιβεβλημένο να αναφέρουμε ορισμένα σημεία της 10ης αγωνιστικής για να μειωθούν τα …πανηγύρια τους:

Η Ρόδος είναι μια πρωταγωνιστική δύναμη στη SL2 και αυτό δεν μπορεί να το αφαιρέσει οποιοσδήποτε που θυμήθηκε πως μπορεί να αποκτήσει κάποιο άλλο ρόλο!

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι στιγμές που είναι στενόχωρες. Την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας μας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό την έχουμε προσδιορίσει αποκλειστικά και μόνο στο προπονητικό team και απ΄αυτό περιμένουμε – αν χρειαστεί – να πάρει και κεφάλια! Ας αφήσουν οι θερμόαιμοι τις κριτικές και τις προτροπές: Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, δεν πρόκειται να ενδώσουμε στις αστειότητες πως η Ρόδος μας πρώτη φορά ηττήθηκε με τόσο ευρύ σκορ. ΟΛΑ είναι στο παιχνίδι, για όλα έχουμε την ευθύνη, για όλα έχουμε θέση ξεκάθαρη!

Η εισήγηση του Σωτήρη Αντωνίου είναι για τη διοίκηση αυτό που αναμένει για να προχωρήσουμε! Ουδείς γνωρίζει καλύτερα το τι έφταιξε ή τι συνέβη.

Ας αφήσουν οι “προπονητές” τις εξυπνάδες του πληκτρολογίου. Για μας η συνεχής μάχη και ο αγώνας έχουν μεγαλύτερη σημασία… Για μας η εμπιστοσύνη στον προπονητή μας έχει μεγαλύτερη αξία!

Από καρδιάς, ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News