OΠΑΔΟΙ ΑΡΣΕΝΑΛ: Πετούσαν ό,τι έβρισκαν στο «χρυσό» σκόρερ της Σίτι, Ρόδρι» (vids)
Ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι «πάγωσε» το Λονδίνο στις καθυστερήσεις του «ντέρμπι» με τους κανονιέρηδες (1-2) και οι φίλοι των γηπεδούχων έχασαν την ψυχραιμία τους και τον έβαλαν στόχο, ενώ ο ίδιος πανηγύρισε το γκολ μπροστά τους με έξαλλο τρόπο.
Η Άρσεναλ έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της με 2-1, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην εκπνοή από το γκολ του Ρόδρι. Οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» πέταξαν στον Ισπανό αμυντικό μέσο ρολά και μπουκάλια, μην μπορώντας να δεχτούν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Toilet rolls and bottles thrown by Arsenal fans as Rodri leads City celebrations in front of them after what could be an injury time winner
City turned it around to lead 2-1 #ARSMCI pic.twitter.com/SSXtfsOSYG
— Rob Harris (@RobHarris) January 1, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
