ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Οι φίλαθλοί της αποχαιρέτισαν οπαδό του Πανιωνίου

Οι οπαδοί των «αετών» σήκωσαν πανό στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ για το χαμό φιλάθλου των «κυανέρυθρων».

Η οικογένεια του Πανιωνίου έχασε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς τον Μάνο Τσελεμεντέ που απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών.

Πέρα από τους «πάνθηρες», των οποίων αποτελούσε ένα από τα πιο παλιά μέλη, και τον αποχαιρέτισαν μια μία λιτή ανακοίνωση: «Πικρό ποτήρι μας έδωσες ρε Μάνο… Μεγάλη μαχαιριά. Καλό ταξίδι, μάγκα Τσε», το αντίο τους στον «κυανέρυθρο» οπαδό είπαν τόσο οι οπαδοί της Πάλας, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Πανιωνίου όσο η «Original 21».

Οι φίλαθλοι των «αετών» σήκωσαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Γουέστ Χαμ, που έγραφε «Rip Manos» ενώ οι οργανωμένοι της ΑΕΚ εξέδωσαν μια μακροσκελή ανακοίνωση. 

«ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει βαθιά και κυρίως ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα σου, να μην προσδοκάς προσωπικά οφέλη από αυτή τη σχέση.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει να θυσιάζεις ατελείωτες προσωπικές, επαγγελματικές ακόμα και οικογενειακές στιγμές για να είσαι δίπλα στην ομάδα που αγαπάς, δίπλα στην οπαδική σου οικογένεια, όπου χρειάζεται.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει να είσαι μπροστά και απέναντι σε κάθε μορφής αδικία, αλληλέγγυος σε οποιονδήποτε έχει πραγματικά ανάγκη. ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει φωνή, καπνογόνα, γήπεδο, εκδρομές, δρόμος…

Ο Μάνος έφυγε ξημερώματα πρωτοχρονιάς για το μεγάλο ταξίδι. Δεν υποστήριζε την ΑΕΚ, ήταν Πανιώνιος, δεν ανήκε στην οικογένεια της ORIGINAL, ήταν Πάνθηρας.

Ο Μάνος όμως ήταν ένας γνήσιος ΟΠΑΔΟΣ.

Καλό ταξίδι Μάνο, συλλυπητήρια στην οικογένεια, συλλυπητήρια στους Πάνθηρες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News