ΑΕΚ: Χαρίζει χρήματα για να φύγει ο Κρίστιτσιτς

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ασχολείται με την υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος είναι «φευγάτος» καθώς θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας zurnal.rs αναφέρει ότι ο Σέρβος μέσος είναι διατεθειμένος μέχρι και να χαρίσει χρήματα στην Ένωση ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά ο Κρίστιτσιτς απουσιάζει. Παρότι έχει συμβόλαιο, ο Σέρβος είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος. Οταν πάρει την ελευθέρας του θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα. 

Το πρόβλημα είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να πληρώσει για να πάρει τον Κρίστιτσιτς. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Ολα θα πρέπει να τελειώσουν με τον οικονομικό διακανονισμό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, με τον Σέρβο να είναι πρόθυμος να χαρίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος. Πιστεύει άλλωστε πως θα λάβει ένα ισχυρότερο συμβόλαιο στην πατρίδα του από τις περίπου 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News