SUPER LEAGUE: Ο Φωτιάς στο Παναθηναϊκός - Άρης με Ούγγρο VAR
Η ΚΕΔ όρισε τον Βασίλη Φωτιά να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στην Λεωφόρο, με τον Τάμας Μπόγκναρ να είναι ο VAR.
Το σημαντικότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του νέου έτους θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς, αφού η ΚΕΔ τον όρισε να σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη.
Στο VAR θα βρεθεί ο Ούγγρος, Τάμας Μπόγκναρ, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αφού έχει σφυρίξει και παλιότερα παιχνίδια της Super League.
Μάλιστα, ο Ούγγρος διαιτητής θα βρεθεί και στον αυριανό αγώνα, ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός, όπου διαιτητής θα είναι ο Αγγελάκης.
Στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός ορίστηκε ο Τζοβάρας (VAR ο Γκάμαρης), στο Λαμία – ΑΕΚ ο Διαμαντόπουλος (VAR ο Ζαμπάλας), στο Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός ο Μανούχος (VAR ο Κουμπαράκης), στο Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος (VAR ο Παπαπέτρου) και στο Ατρόμητος – Βόλος ο Γκορτσίλας (VAR ο Καραντώνης).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
