ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Πρέπερ

Ο 30χρονος Ολλανδός μέσος πήρε την δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ντέιβι Πρέπερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση παρά το γεγονός πως είναι μόλις 30 ετών και είχε ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν.

Ο 30χρονος Ολλανδός μέσος εξήγησε την απόφασή του λέγοντας πως: «Δεν νιώθω άνετα πια με την ποδοσφαιρική κουλτούρα. Πήρα την απόφαση αυτή πριν τα Χριστούγεννα και με ανακούφισε αρκετά, ήξερα πως αυτή ήταν η σωστή.

Όσο καιρό έπαιζε στο εξωτερικό (σ.σ. μεταξύ 2017 και 2021, στην Μπράιτον), άρχισα να χάνω την όρεξή μου, καθώς και την πειθαρχία που χρειάζεσαι. Η πανδημία του κορωνοϊού δεν βοήθησε, καθώς δεν μπορούσα να επισκέπτομαι την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Τώρα έχω τον χρόνο να ψάξω να βρω αυτό που θέλω να κάνω. Θα δούμε αν θα μου λείψει το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους συγγενείς μου και τους φίλους μου για την στήριξη που έλαβα από αυτούς. Τώρα μπορώ να επενδύσω χρόνο σε αυτούς».

Ο Πρέπερ είχε αγωνιστεί 17 φορές με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και έχει περάσει ακόμη από Μπράιτον και Φίτεσε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News