ΡΟΜΕΛΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον χαμό που προκάλεσε στη Τσέλσι

Στην επίσημη σελίδα της Τσέλσι, μίλησε ο Βέλγος φορ, Ρόμελου Λουκάκου, ο οποίος φαίνεται να κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη για τον χαμό που προκάλεσε.

Το λάθος του, σχετικά με τις δηλώσεις για την Ίντερ και το γεγονός πως δεν βιώνει τις καλύτερες μέρες στον σύλλογο, φαίνεται πως κατάλαβε ο Ρόμελου Λουκάκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε», ζητώντας συγγνώμη για όσα είπε.

Ο Βέλγος επιθετικός τόνισε πως έχει καταλάβει τα λάθη του και θα δουλέψει σκληρά για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων, ενώ έκανε γνωστό πως απολογήθηκε μπροστά στην διοίκηση, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόμελου Λουκάκου:

«Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα.

Ξέρετε τη σύνδεση που έχω με την Τσέλσι, από τα εφηβικά μου χρόνια ακόμα. Καταλαβαίνω απόλυτα απόλυτα τη δυσαρέσκειά σας. Τώρα είναι καθαρά πάνω μου να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη σας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να δείξω την αφοσίωσή μου κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.Θα κάνω το καλύτερο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Απολογήθηκα στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στη διοίκηση γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να προχωρήσω και να το αφήσω πίσω μου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News