ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς, ήταν όμως πιο ουσιαστική» (vid)

Η Λαμία ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 2-0, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναφέρει πως η «Ένωση» δεν ήταν καλύτερη από την ομάδα του, ήταν όμως πιο ουσιαστική.

H Λαμία αν και προσπάθησε αρκετά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, τελικά δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Λιβάι Γκαρσία στο 29′ και Νόρντιν Άμραμπατ στο 83′.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Γρηγορίου παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, όμως η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιαστική από την ομάδα του.

Για το ματς:

«Η αγωνιστική μας προσέγγιση σήμερα ήταν στο πλαίσιο του να ανεβάσουμε ψηλά τις γραμμές και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ΑΕΚ. Νομίζω πως εν μέρει το καταφέραμε, δεν νομίζω πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα.

Ήταν όμως πιο ουσιαστική και αυτό είναι που μετρά στο ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση και μετά από δικό μας λάθος. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες. Όταν παίζεις όμως απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι και τύχη.» 

Για τις μεταγραφές και τις απώλειες:

«Είναι ο παράγοντας του κορωνοϊού πλέον για όλες τις ομάδες. Έτσι και σε εμάς και πρέπει να γεμίσουμε το ρόστερ μας παραπάνω, πρέπει να δούμε αυτούς που μας ενδιαφέρουν. Θα προβούμε σε μεταγραφές, όχι αλόγιστα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News