ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Βασικός και με ασίστ, στο νικηφόρο φιλικό της Γουινέας (vid)
Μπορεί ο Αγκιμπού Καμαρά να έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της εθνικής Γουινέας, αλλά φαίνεται πως έχει κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.
Ο μέσος του Ολυμπιακού άρχισε να βρίσκεται στα πλάνα της Εθνικής του ομάδας απ’ όταν πήρε φανέλα βασικού στους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον όμως είναι βασικός και στη Γουινέα και ενόψει του Κόπα Άφρικα.
Βασικός ήταν στο πρώτο φιλικό και την ήττα της ομάδας του από τη Ρουάντα με 3-0, βασικός όμως ήταν και στη νίκη της Γουινέας με 2-0 κόντρα στην ίδια αντίπαλο, Ρουάντα.
Μάλιστα στο φιλικό που έγινε την Πέμπτη, ο Αγκιμπού Καμαρά έβγαλε και ασίστ στο 1-0, με εκτέλεση κόρνερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
