ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ: «Έκλεισε στην εθνική Ρουμανίας»
Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμφωνήσει αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας σύμφωνα με τον ρουμάνικο τύπο.
Κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του και η επίσημη ανακοίνωση απομένουν για να γίνει ο Λάζλο Μπόλονι ο επόμενος εκλέκτορας της εθνικής Ρουμανίας σύμφωνα με το ρουμάνικο σάιτ «prosport.ro».
Ο 68χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ήθελε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η ομοσπονδίας της χώρας προσανατολίζεται περισσότερο σ’ ένα διετές συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια σε περίπτωση που επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στο Euro 2024.
Ο Λάζλο Μπόλονι κέρδισε τους ανταγωνιστές του για την «δουλειά», Άντριαν Μούτου και Μίρελ Ραντόι λόγω της εμπειρίας του και της επιτυχημένης καριέρας του στο εξωτερικό.
Το timing που θα αναλάβει την ομάδα είναι εξαιρετικό, αφού θα έχει μπροστά του δύο μήνες μέχρι το πρώτο φιλικό και πέντε μήνες για τα πρώτα ματς του Nations League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
