ΑΡΗΣ: Τράβηγμα στον δικέφαλο ο Ιτούρμπε, 10 μέρες εκτός προπονήσεων
Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός ακολουθεί ήδη πρόγραμμα θεραπείας και τις επόμενες μέρες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του
Ο Χουάν Ιτούρμπε έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Ήδη ο Παραγουανός ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και τις επόμενες μέρες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό ταλαιπωρήθηκαν για μέρες τόσο ο Φακούντο Μπερτόγλιο, όσο και ο Ματέο Γκαρσία.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Και στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ). Αύριο, Σάββατο, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).
Η κατάσταση με τον Covid-19
Στο θέμα του Covid-19, τη δεδομένη χρονική στιγμή θετικοί είναι οι Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία. Εχουν επιστρέψει οι Μπρούνο Γκάμα και Ματίγια που υποβλήθηκαν και σε καρδιολογικό έλεγχο και οι επόμενοι μοριακοί έλεγχοι θα δείξουν αν υπάρχουν και νέα κρούσματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
