ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το απίθανο στατιστικό του με Απόλλωνα και το γιατί τον ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο πολύπειρος στόπερ αποτελεί το τέλειο παράδειγμα προς μίμηση για όλους στον Ολυμπιακό

Υπήρχαν διακριθέντες για τον Ολυμπιακό στο κάκιστο ματς της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα; Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμφίβολα μπαίνει σ’ αυτή την κατηγορία και μάλλον είναι και ο μοναδικός. Η συμπεριφορά του πολύπειρου στόπερ κάθε φορά που αγωνίζεται είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή στο 90ο λεπτό αποτελεί το ΤΕΛΕΙΟ παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Παίκτες τύπου Αβραάμ θέλει κάθε προπονητής στην ομάδα του και γι’ αυτόν τον ήθελε τόσο πολύ και ο Πέδρο Μαρτίνς και τον πίεσε πέρυσι να μείνει για να τον έχει στα αποδυτήρια. Είναι πάντα σοβαρός. Είναι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι πάντα μαχητικός.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Super League, ο Αβραάμ ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παίκτης του Ολυμπιακού (και ο Τόμας Βατσλίκ δεν είχε λάθος αλλά ΟΚ είναι διαφορετική θέση) που δεν έκανε έστω ένα λάθος σ’ αυτό το ματς. Ναι, αλήθεια είναι. Ο Καμαρά είχε 5 λάθη σε 45 λεπτά. Ο Μπουχαλάκης 9, ο Εμβιλά 5, ο Ελ Αραμπί 5, ο Βρουσάι 5, ο Μασούρας 2, ο Μπα 1, ο Καρμπόβνικ 2, ο Ρέαμπτσιουκ 2, ο Λοβέρα 1, ο Βαλμπουενά 2 και ο Τικίνιο 2. Είτε έπαιξαν βασικοί λοιπόν είτε λίγο ως αλλαγή, όλοι έκαναν λάθη, έστω 1. Ο Αβραάμ ήταν ο μοναδικός που δεν είχε κανένα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News