ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δεν φτάνει ο δανεισμός του Κουτίνιο για να δηλωθεί ο Φεράν Τόρες

Χωρίς τον Φεράν Τόρες συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μπαρτσελόνα, καθώς ακόμα δεν μπορούν να τον δηλώσουν, λόγω του FFP που εφαρμόζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος των «μπλαουγράνα».

Τις δυσκολίες να δηλώσει τον Φεράν Τόρες στη La Liga, έκανε γνωστές ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Ματιέ Αλεμάνι.

Οι δύο άνδρες έκαναν γνωστό πως ο δανεισμός του Φελίπε Κουτίνιο δεν είναι αρκετός για να δηλωθεί ο νεαρός εξτρέμ και θα χρειαστούν κι άλλες αποχωρήσεις για να μην υπάρχει το πρόβλημα του Financial Fair Play, που εφαρμόζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράφα Γιούστε:

«Χρειάζονται περισσότερες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών για να εγγράψουμε τον Φεράν Τόρες. Δουλεύουμε ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό. Ο σύλλογος ήταν ενήμερος ότι ο δανεισμός του Κουτίνιο δεν θα έφτανε, οπότε δουλεύουμε για να γίνει αυτό σύντομα. Το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσουν οι Σαμουέλ Ουμτιτί, Λουκ Ντε Γιονγκ και Γιουσούφ Ντεμίρ»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News