ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεύματα... take away και μεγάλες αλλαγές στου Ρέντη λόγω κορονοϊού

Τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητα του Ρέντη η επιστροφή της πανδημίας

Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα το περασμένο καλοκαίρι από την πανδημία που χτύπησε το Ρέντη με συνέπεια να κολλήσουν αρκετοί παίκτες και η ομάδα να παρουσιαστεί μισή και προβληματική απέναντι σε Νέφτσι αλλά και Λουντογκόρετς. Κι αν το εμπόδιο της πρώτης ήταν πολύ χαμηλό δεν ίσχυσε το δεύτερο με συνέπεια να έρθει ο οδυνηρός αποκλεισμός στο Champions League.

Δυστυχώς για τους Πειραιώτες η Covid-19 επέστρεψε τώρα ξανά κι αφού στέρησε κάποιους παίκτες στο 0-0 με τον Απόλλωνα οδήγησε στην αναβολή του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως είναι φυσικό άπαντες στο μεγάλο λιμάνι είναι σε πλήρη συναγερμό προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη εξάπλωση. Στους παίκτες έχουν δοθεί πολύ αυστηρές συστάσεις να προσέχουν στην προσωπική τους ζωή και να περιορίσουν στο ελάχιστο τις συναναστροφές και τις δημόσιες εμφανίσεις. Στην πραγματικότητα η προτροπή είναι για σπίτι-προπόνηση-σπίτι. Εξάλλου μιλάμε για επαγγελματίες που πληρώνονται αδρά και πρέπει να φροντίζουν να παραμένουν υγιείς και διαθέσιμοι.

Πέρα από τα όσα πρέπει να κάνουν οι παίκτες, υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλο τον οργανισμό Ολυμπιακός. Άπαντες φορούν διαρκώς μάσκες στους κλειστούς χώρους (και στους ανοιχτούς όταν πρέπει), δηλαδή και στα αποδυτήρια και στο φυσιοθεραπευτήριο και στο γυμναστήριο. Επίσης οι παίκτες πια δεν τρώνε μεσημεριανό όλοι μαζί στο εστιατόριο του Ρέντη αλλά παίρνουν τις μερίδες που ετοιμάζονται από το προσωπικό (διατροφολόγους / μάγειρες) σε σακούλες για το σπίτι, κάτι σαν take away δηλαδή.

Και φυσικά μετά το πέρας προπόνησης και όλων των άλλων υποχρεώσεων και την επιστροφή όλων στο σπίτι, απολυμαίνονται κάθε μεσημέρι όλοι οι εσωτερικοί χώροι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News