ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ: Έσπρωξε στέλεχος της Ίντερ όταν έγινε το 2-1
Πολλά νεύρα από τον Λεονάρντο Μπονούτσι, που έσπρωξε τον γραμματέα της Ίντερ, Κριστιάνο Μοτσίλο, περιμένοντας να μπει ως αλλαγή στον τελικό του Supercoppa Ιταλίας με την Ίντερ.
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι βρισκόταν στη γραμμή του γηπέδου περιμένοντας να μπει ως αλλαγή, με την προοπτική να συμμετάσχει στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε για εκεί. Ωστόσο, το γκολ του Αλέξις Σάντες χάλασε τα σχέδια της Γιουβέντους και χάρισε τη νίκη και το τρόπαιο στην Ίντερ, στον τελικό του Supercoppa Ιταλίας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: INTEΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-1: Από μηχανής θεός ο Σάντσεζ στο 120΄
Σύμφωνα με τη Sport Mediaset, το επιτελείο της Γιουβέντους προέτρεπε τους παίκτες της να βγάλουν τη μπάλα άουτ, για να μπει ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός στο ματς.
Τότε, ο Μπονούτσι συγκρούστηκε με ένα μέλος του επιτελείου της Ίντερ, που σύμφωνα με το Juventusnews24.com, είναι ο γραμματέας των «νερατζούρι», Κριστιάνο Μοτσίλο.
Ma che ha fatto Bonucci al gol di Sanchez? pic.twitter.com/XMxUehnwz4
— Roberto Dupplicato (@duppli) January 12, 2022
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΛΕΓΚΡΙ: «Φαίνεται ότι ο Διάβολος εφηύρε το ποδόσφαιρο»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΝΟ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: «Ανιέλι, να πεθάνεις!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
