ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Σφυρίζει» ο Πάβελ Ρατσκόφσκι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (Κυριακή, 16/1, 19:30) όπως έκανε γνωστό ο Πολωνός αρχιδαιτητής, Τόμας Μικούλσκι.

Την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πολωνός αρχιδιαιτητής Τόμας Μικούλσκι, σε συνέντευξη στην πατρίδα του.

Ο διαιτητής του αιώνιου ντέρμπι έχει βρεθεί άλλες 3 φορές σε αγώνες ελληνικών ομάδων, όλες για διοργανώσεις τις UEFA.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Πολωνού αρχιδιαιτητή:

«Μόλις αντάλλαξα αλληλογραφία με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο πρώην Άγγλος διαιτητής είναι πλέον της επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας.

Μας ζήτησε να επιλέξουμε τους διαιτητές για τον κορυφαίο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Είναι την προσεχή Κυριακή.

Θα σφυρίξει ο Πάβελ Ρατσκόφσκι ως βασικός διαιτητής, μαζί με τους βοηθούς του και στο VAR θα είναι ο Μπάρτεκ Φρανκφόσκι.

Αυτό δείχνει ότι αν το επιτρέπαμε, οι διαιτητές μας θα προσκαλούνταν συχνά σε άλλες χώρες.

Η διαιτησία μας δεν είναι τόσο κακή όσο νομίζουν κάποιοι. Οι Πολωνοί διαιτητές εκτιμώνται περισσότερο στο εξωτερικό παρά στην Πολωνία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News