ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Διέκοψε τον δανεισμό του Ντεμίρ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Μπαρτσελόνα έστειλε πίσω στην Ραπίντ Βιέννης τον Γιουσούφ Ντεμίρ
Στην ανακοίνωση πως τερμάτισε τον δανεισμό του Γιουσούφ Ντεμίρ της Ραπίντ Βιέννης, προχώρησε η Μπαρτσελόνα.
Οι «μπλαουγράνα» θα προχωρήσουν σε διαφορετικούς δρόμους με τον Αυστριακό επιθετικό, Γιουσούφ Ντεμίρ, ο οποίος επέστρεψε στην Ραπίντ Βιέννης, μετά τον δανεισμό του στην Μπάρτσα.
Οι Καταλανοί αναγκάστηκαν να κόψουν πρόωρα τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, καθώς εάν έπαιζε μερικούς ακόμη αγώνες, θα έφτανε τη ρήτρα για την υποχρεωτική αγορά.
Με την κίνησή τους αυτή, οι «μπλαουγράνα» θα εξοικονομίσουν κάποια χρήματα, τα οποία θα μπορούσαν να τα δώσουν για να ενισχυθούν αλλού, ενώ σε περίπτωση που έκαναν χρήση της ρήτρας αγοράς του ποδοσφαιριστή θα έδιναν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
El FC Barcelona y el @skrapid han llegado a un acuerdo para finalizar la cesión del jugador Yusuf Demir, que vuelve así al equipo austríaco pic.twitter.com/sij5dWGkrs
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) January 13, 2022
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αραούχο και Γκάβι περιμένουν την πρόταση ανανέωσης
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ανανέωσε με Ουμτιτί για να… δηλώσει τον Φεράν Τόρες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
