ΠΑΟΚ: Η ξεκάθαρη στόχευση στις μεταγραφές απο τον Ζοσέ Μπότο

ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μπότο έχει ρίξει το βάρος σε συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ κάτι που φαίνεται και στην ονοματολογία

Ο Ζοσέ Μπότο έχει ρίξει το βάρος σε συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ κάτι που φαίνεται και στην ονοματολογία…

Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή με τον Ζοάν Σάστρε και προχωρά με στόχο την επόμενη μεταγραφική κίνηση, σε έναν Ιανουάριο που θα είναι αρκετά «ζεστός» σε αυτό τον τομέα.

Η ονοματολογία που έχει καταγραφεί, με τον Αντρέ Φράνκο και τον Φιλίπε Σοάρες να έχουν ήδη κάνει το πέρσμά τους, δείχνει και τον τρόπο σκέψης του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή του «Δικεφάλου του βορρά». Το ηλικιακό γκρουπ ανάμεσα στα 22 και τα 26 έτη είναι εκείνο που έχει έρθει στο προσκήνιο και κάπου εδώ έρχεται και το «αλλά».

Ο ΠΑΟΚ θέλει νεαρούς αλλά θα γίνει και εξαίρεση

Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, και οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι απόλυτοι και αυτό φαίνεται και από τις εσωτερικές συζητήσεις που έχουν γίνει.

Όσο κυλούν οι μέρες, πλην της λίστας του Ζοσέ Μπότο, υπάρχει και αυτή που αφορά ποδοσφαιριστές που προτείνονται καθώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο κάποιοι ποδοσφαιριστές βολεύονται και κάποιοι ξεβολεύονται. Και στον ΠΑΟΚ έχουν ανοικτές τις κεραίες τους χωρείς να… «γειώνουν» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι λίγο πάνω από το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ.

Με την αυλαία στη μεταγραφή περίοδο να πέφτει σύντομα, όλα αυτά θα φανούν και στο ταμείο που θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν και θα τελειώσουν οι μεταγραφές αλλά όχι και η κινητικότητα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News