ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Διαγνώστηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα ο Αλφόνσο Ντέιβις

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Άτυχος στάθηκε ο Αλφόνσο Ντέιβις καθώς διαγνώστηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα και η Μπάγερν Μονάχου θα τον χάσει για άγνωστο χρονικό διάστημα

Ο Αλφόνσο Ντέιβις διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, μία φλεγμονή του καρδιακού μυός και σταμάτησε τις προπονήσεις με την Μπάγερν Μονάχου, με την επιστροφή του να είναι άγνωστη.

Πρόβλημα προέκυψε στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Αλφόνσο Ντέιβις διεγνώσθη με ήπια μυοκαρδίτιδα. Πριν από λίγες έγινε γνωστό ότι ο Ντέιβις είναι θετικός στον κορωνοϊό, αλλά ο ιός φαίνεται ότι θα του αφήσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο 21χρονος αμυντικός δεν θα συνεχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην διάθεση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Βαυαρών είπε:

«Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν θα επιστρέψει ούτε για το παιχνίδι της Κολωνίας ούτε μετά από αυτό. Το γεγονός είναι ότι χθες στη μετέπειτα εξέταση που κάνουμε με κάθε παίκτη που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, βρήκαμε σημάδια ήπιας μυοκαρδίτιδας. 

Δεν θα είναι διαθέσιμος τις επόμενες εβδομάδες γιατί πρέπει φυσικά να επουλωθεί πλήρως. Η μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο δραματική από τον υπέρηχο. Η θεραπεία απαιτεί χρόνο. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν για πολύ καιρό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News