ΓΚΑΜΠΟΝ - ΓΚΑΝΑ 1-1: Έσωσε τον βαθμό στο 88΄η Γκαμπόν
ΓΚΑΜΠΟΝ – ΓΚΑΝΑ 1-1: Η Γκαμπόν με γκολ του Αλεβίνα στο 88′ ισοφάρισε την Γκάνα και έσωσε τον βαθμό στη δεύτερη αγωνιστική του Copa Africa.
Mε το γκολ του Αλεβίνα στο 88′, η Γκαμπόν έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Γκάνα που προηγούνταν από το 18′ και το γκολ του Αγιού και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου στο Copa Africa.
Οι Γκανέζοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, με το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Αγιού. Ο πολύπειρος εξτρέμ ξέφυγε από τον αντίπαλό του και με ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής έδωσε το προβάδισμα.
Η Γκαμπόν που αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τελικά κατάφερε μετά από πίεση διαρκείας, να πετύχει το γκολ και να ισοφαρίσει το ματς με γκολ του Αλεβίνα στο 88′, σώζοντας τον βαθμό για την ομάδα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
