ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Καταδικάζουμε την επίθεση στον Σεμέδο, βέβαιοι οτι οι Αρχές θα τιμωρήσουν τους άνανδρους»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζοντας την επίθεση κουκουλοφόρων στον Ρούμπεν Σεμέδο
Καταδίκασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την επίθεση κουκουλοφόρων στον Ρούμπεν Σεμέδο το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».
Το περιστατικό που καταδίκασε ο Ολυμπιακός
Το βράδυ της Παρασκευής ο Ρούμπεν Σεμέδο τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του στη Γλυφάδα μαζί με Πορτογάλο φίλο του, δέχτηκε επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετά το περιστατικό πήγε με το φίλο του στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό και έκανε μήνυση. Με τις Αρχές να έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατήγγειλε ξυλοδαρμό ο Σεμέδο έξω από το σπίτι του!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Λαλά επιστρέφει κόντρα στον ΠΑΟ ένα μήνα μετά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
