ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Όταν ο Αμπιντάλ έριξε... άκυρο στον... οικονομικό Ντούσαν Βλάχοβιτς!

Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς έναντι μόλις 18 εκ. ευρώ τον Αύγουστο του 2020 αλλά ο Ερίκ Αμπιντάλ απέρριψε την πρόταση του μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού.

Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαρία να αποκτήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς έναντι μόλις 18 εκ. ευρώ τον Αύγουστο του 2020 αλλά απέρριψε την πρόταση της Φιορεντίνα, μέσω του μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού. 

Όπως αναφέρει η Marca, η Φιορεντίνα πρότεινε στους «μπλαουγκράνα» μέσω του ατζέντη του νεαρού φορ, μια μεταγραφή με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με αυτό το ποσό, τον Αύγουστο του 2020.

«Στη συνέχεια, υπήρξε μια συνάντηση μεταξύ του Ντάρκο Ρίστιτς του ατζέντη του παίκτη, και της Αθλητικής Διεύθυνσης Μπαρτσελόνα με επικεφαλής τον Ερίκ Αμπιντάλ εκείνη την εποχή. Ο εκπρόσωπος ήρθε με πρόταση από τη Φιορεντίνα με την οποία ο Βλάχοβιτς θα έφτανε εκείνο το καλοκαίρι ως δανεικός με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς 18 εκατομμυρίων ευρώ για να τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι του 2021, στο τέλος του δανεισμού. Μία μικρή πτώση στην απόδοση του Σέρβου φορ, εκείνη την περίοδο, έκανε την Μπαρτσελόνα να αμφιβάλλει ότι δεν τόλμησε να κάνει το βήμα. Ο Βλάχοβιτς θα έπαιζε δανεικός τη σεζόν 20/21 και θα γινόταν παίκτης των Καταλανών, έναντι 18 εκ. ευρώ, λιγότερα από όσα κόστισε ο Ντεστ», καταλήγει το δημοσίευμα! 

Ο Βλάχοβιτς τώρα κοστίζει 80 εκ. ευρώ, μετά τα απίστευτα επιτεύγμάτα του τους τελευταίους μήνες. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News