ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Από το Ρέντη σαν «βοηθητικός» στην Αυστρία και την προετοιμασία ο Σαπουντζής
Άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε ο Σαπουτζής κα βρέθηκε στην Αυστρία.
Την πρώτη του προετοιμασία με την βασική ομάδα του Ολυμπιακού κάνει ο Τάσος Σαπουτζής. Ο νεαρός άσσος ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους «ερυθρολεύκους», μιας και λόγο απουσιών, στον χώρο του κέντρου, δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι παίκτες και το πλάν ήταν να μείνει μέχρι και τις 22 που θα επέστρεφαν οι διεθνής στο Ρέντη. Ο μικρός όμως συνέχισε, και από εκεί που δεν ήταν σκέψη του Μαρτίνς να τον καλέσει στην Αυστρία τον κάλεσε.
Ο νεαρός χαφ κέντρισε το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς με τις ικανότητες του, και έκανε τον Πορτογάλο προπονητή να τον έχει υπό την στενή του παρακολούθησή, ενώ θέλει να δουλέψει με τον μικρό ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Ο Σαπουτζής δεν έχει καταφέρει βέβαια ακόμα να πάρει λεπτά συμμετοχής σε κάποιο φιλικό, αν και αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο τώρα, είναι να μαζεύει εμπειρίες με τη πρώτη ομάδα, στην πρώτη του προετοιμασία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
