ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Πρώτα βελτίωση, έπειτα μεταγραφές»

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: Όσα είπε ο προπονητής του Άρη μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα

Ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος ήταν σκασμένος με την αδυναμία της ομάδας να σκοράρει και πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρά τον προβληματισμό του τόνισε πως δεν είναι το πρώτο θέμα οι μεταγραφές. 

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά δυστυχώς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ξεκινώντας το παιχνίδι πήγαμε σε πολύ αργό τέμπο, στο τέμπο που ήθελε ο Απόλλωνας. Μόνο στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ανεβάσαμε ρυθμούς, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, προϋποθέσεις για να κάνουμε ένα γκολ. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο μέρος. Είχαμε διαστήματα που προσπαθήσαμε να μπούμε στην περιοχή, να κάνουμε φάσεις. Ναι με είχαμε κατοχή αλλά δεν δημιουργήσαμε σοβαρούς κινδύνους για τον αντίπαλο», παραδέχτηκε ο προπονητής του Άρη στις πρώτες δηλώσεις στο flash interview.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, που έχει αργήσει, απάντησε: «Το θέμα δεν είναι οι μεταγραφές. Το θέμα είναι να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Κάποια παιδιά που έλειψαν και με τους τραυματισμούς και με τον κορονοϊό, φαίνεται ότι θέλουν ακόμα χρόνο για να γυρίσουν στο επίπεδο που πρέπει. Ίσως τα συνεχόμενα παιχνίδια να μας βοηθήσουν να βρούμε τον ρυθμό που θέλουμε σαν ομάδα». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News